U ponudi ODRI Print-a, po najpovoljnijim cenama na tržištu, su i usluge LASERSKOG GRAVIRANJA obojenih metala i drugih materijala koji se mogu gravirati i seći CO2 laserom, usluge DIGITALNE ŠTAMPE i dorade kao i usluga UV DIGITALNE ŠTAMPE na kojoj se može brenidirati veliki broj proizvoda. Za opširnije informacije pogledajte detaljnije ponudu NOVIH usluga! 

LASERSKO GRAVIRANJE

Uz veliki asortiman promotivnih poklona koji se mogu brendirati tehnikom laserske gravure u prilici smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu na jednom mestu, LASERSKI GRAVIRAN promotivni poklon, po najpovoljnijim cenama na tržištu. U ponudi je LASERSKO GRAVIRANJE i SEČENJE do formata 600x300 mm savremenim TROTEC CO2 laserom svih obojenih metala, drveta, klirita i drugih materijala pogodnih za gravuru i sečenje. 

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa, color ili crno-bela, jednostrana ili obostrana, do formata SRA3 330x488 mm na papirima do 300 grama, uz prateću doradu prema željama i zahtevima klijenata. Idealno rešenje za vizit karte, brošure, flajere, letke i sve druge male tiraže po izuzetno pristupačnim cenama, uz otisak vrhunskog kvaliteta koji pruža XEROX digitalni štampač najnovije generacije.

UV DIGITALNA ŠTAMPA

UV digitalna štampa na MIMAKI štampaču poslednje generacije omugućava praktično štampu svih Vaših ideja na velikom broju promotivnih artikala. Dostupna je štampa u jednoj boji kao i full color štampa i na belim artiklima i na artiklima u bojama gde koristimo belu boju kao podlogu (neophodno za artikle koji nisu beli). Svaki ton ili slika koju vidite na ekranu mogu se štampati i dobijeni otisci su postojani i jako precizni. Maksimalna dimenzija štampe je 300x420 mm dok je visina artikla ograničena na 150 mm.