ODRI Print iz Valjeva je osnovan 1997. kao mala grafička radionica u vlasništvu Momira Raletića i Radovana Kojića. U prvim godinama poslovanja sa par zaposlenih radnika uspeli smo da se nametnemo na tržištu i vrlo brzo proširimo poslovanje, tako da od 2002. preseljenjem u poslovni objekat u Prešernovoj ulici bb u Valjevu, gde smo i danas, postajemo veleprodajno proizvodno trgovinsko preduzeće. Od tada, pa sve do danas, orijentisani smo pre svega na uvoz i proizvodnju reklamnog i kancelarijskog materijala. Trenutno poslujemo na tržištima Srbije, BiH, Crne Gore i zapošljavamo oko 40 stalno zaposlenih radnika. Naši partneri su firme koje se bave distribucijom reklamnog i kancelarijskog materijala.

Pored direktnog uvoza imamo i sopstveni proizvodni pogon koji je uglavnom orijentisan na izradu sopstvenih proizvoda, pre svega kalendara i rokovnika, ali može ispoštovati i mnoge zahteve štampe i dorade za spoljne klijenate. Celokupan proizvodni proces od kreiranja idejnih rešenja u okviru soptvenog dizajnerskog studija, do realizacija u štampi i različitim oblicima dorade štampanih formi obavljamo na visokom nivou, poštujući pre svega rokove i zadovoljavajući visoke standarde. Trudimo se da svakodnevno unapredimo proizvodni pogon, kako kroz novu opremu i tehnike rada, tako i kroz usavršavanje zaposlenih.

Uz proizvodni pogon raspolaženo i savremenim magacinima i carinskim skladištem, kao i odgovarajućom distributivnom mrežom, što iz sopstvenog voznog programa ili u saradnji sa kurirskim službama, tako da je distribucija naših proizvoda brza i efikasna. U okviru distributivne mreže poslujemo sa preko 5000 klijenata na tržištu koje pokrivamo i svaki zahtev krajnjeg kupca se realizuje u najkraćem roku.

Menadžment firme, uz sektore prodaje i dizajna, svakodnevno prati potrebe tržišta i trudi se da na najbolji način odgovori modernim zahtevima i potrebama istog, uz konstatno unapređenje ponude i kvaliteta. Takođe u svakodnevnoj komunikaciji sa distributerima pratimo njihove savete, sugestije i sve ono što će pre svega doprineti boljoj ponudi i saradnji. Redovno smo prisutni na sajmu Grafima gde predstavljamo kompletnu ponudu iz reklamnog programa, koja se svake godine proširuje. Katalog proizvoda svake godine unapređujemo kvalitetnim prikazom i informacijama o svakom artiklu.

Uz sopstveni uvoz mnogobrojnih artikala iz reklamnog programa zvanični smo zastupnici za Srbiju nemačke firme MACMA, koja u ponudi ima daleko veći asortiman raznovrsnih proizvoda. Ponuda MACM-e predstavljena je u njihovom zvaničnom katalogu, a mi se trudimo da deo asortimana uvek imamo na lageru, kao i da u najkraćem roku dobavimo sve ono što nije deo stalne ponude.

U narednom periodu imamo za cilj proširenje tržišta, uz adekvatno praćenje tog proširenja zalihama i asortimanom. Trudićemo se da kvalitet proizvoda i naših usluga stalno unapređujemo i da saradnju sa postojećim klijentima podignemo na viši nivo na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju i distribuciju naših proizvoda ili ukoliko želite da Vas uputimo do nekog od naših distributera možete nas kontaktirati.

S poštovanjem ODRI Print